Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Jest to mój pierwszy temat na tym forum więc witam wszystkich serdecznie icon_smile.gif

Tak jak w temacie szukam słuchawek+AMP/DAC combo (nie musi być combo). Muzyka jakiej słucham to głównie POP. Interesuje mnie zestaw, który grałby neutralnie z ewentualnym (ale delikatnym) naciskiem na BASSS. Mój budżet to 1500 zł (+/-200zł). Bardzo proszę o jakieś propozycje ponieważ szukam tak juz od dłuższego czasu i nie wiem co do siebie by pasowało bo tyle tego sprzętu, że głowa mała icon_sad.gif Oczywiście kolor/wielkość/kształt nie gra tu żadnej roli.

Jeśli czegoś ważnego nie wymieniłem albo coś źle napisałem to proszę krytykę prosto z mostu to się poprawię.

Z góry dziękuję za odpowiedź
Albert
  • 3 weeks later...
Napisano
Witaj ! Niestety nie podam Ci konkretnych przykładów ale pomogę gdzie szukać. Ostatnimi czasy Sennheiser wprowadził linię 500, może coś tam ? ( ale raczej bez basu) . Jeżeli szukasz basu zobacz coś w ofercie Denona , 401 mają świetne dociążenie basu, do popu jak znalazł.... Odnośnie wzm/dac to widziałem ostatnio wynalazek firmy Schiit icon_wink.gif a mianowicie: Fulla, cenowo się dobiera , nie wiem jak z graniem, ale wydaję mi się że da rade znając Schiita. Fioo robi też tańsze wzm słuchawkowe icon_wink.gif Odnośnie trochę wyższej półki to Chord Mojo dodawany do każdych nauszników, zobaczymy co potrafi w Warszawie. Wydaję mi się ,że możesz spojrzeć na chwalone Meze , chociaż wtedy na wzm nic prawie nie zostaję. Zainteresowany jestem jak grają te wszystkie nauszniki Focala , zwłaszcza patrząc na to że zaczął w tym świecie mierzyć tak wysoko. Może coś z Akg ? Też do popu ;d Mam nadzieję ,że chociaż trochę pomogłem. W razie pytań pisz ! Pozdrawiam Karol