Scorpiuss Napisano 8 maja 2008 Udost臋pnij Napisano 8 maja 2008 Witam, mam ma艂y problem, ot贸偶 nie wiem jak zrobi膰 偶eby Tuba Aktywna czyli z wbudowanym wzmacniaczem zagra艂a na radiu bez wyj艣cia na elektryczna anten臋 ani REM... Tuba wymaga pod艂膮czenia 3 kabli, pierwszy to akumulator plus, drugi akumulator minus albo karoseria no i trzeci to nieszczesne wyjscie na antene elektryczna kt贸rej radio nie posiada a bez tego nie chce sie w艂膮czy膰 tuba, nie licze tutaj kabli in put in/out. Pod co mog臋 podpi膮膰 ten nieszcz臋sny kabel (poza akumulatorem bo to wi膮偶e si臋 z roz艂adowaniem a na tym mi nie zale偶y)z g贸ry dziekuje za pomoc Odpisz, cytuj膮c Link do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
tomeczek Napisano 9 maja 2008 Udost臋pnij Napisano 9 maja 2008 Je艣li dob偶e pami臋tam to moj znajomy mia艂 kiedy艣 pod艂膮czon膮 do o艣wietlenia i je艣li mia艂 w艂膮czone 艣wiat艂a no to i tuba te偶 si臋 za艂膮cza艂a.Ale powtarzam 偶e nie jestem pewien wi臋c narazie nie pr贸buj i poczekaj na inne sugestie Odpisz, cytuj膮c Link do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
xpotwenty Napisano 4 marca 2015 Udost臋pnij Napisano 4 marca 2015 艣rodowiska akustycznego w jakim przychodzi im pracowa膰.???? Odpisz, cytuj膮c Link do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts