mariUsz2 Napisano 10 maja 2018 Udostępnij Napisano 10 maja 2018 Hej! Jestem ogromnym fanem antykwariatów. Kiedyś zdażyło mi się zgarnąć biografię Janis Joplin wraz z płytą. Za niecałe 3 dyszki więc... świetna sprawa. Poza tym przecież mają tam dużo płyt winylowych itd. Domyślam się, jednakże, że nie każdy ma ochotę podzielić się swoimi ulubionymi miejscami tego typu. Osobiście szukam dobrych antykwariatów w Trójmieście. Słyszałem coś o Sopocie, podobno obok Monciaka jest ciekawy sklep z winylkami. Mi jednak bardziej zależy na oldschoolowych cdkach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ada1986 Napisano 15 maja 2018 Udostępnij Napisano 15 maja 2018 A sam podzielisz się jakąś dobrą miejscówką gdzie można zdobyć cdki ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mari189 Napisano 16 maja 2018 Udostępnij Napisano 16 maja 2018 Chętnie też się dowiem co, jak i gdzie, gdyż też to mnie interesuje. Słyszałam o antykwariacie w Sopocie, ale znajomi go nie polecali. Znacie coś innego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts