michu9191 Napisano 10 września 2018 Udostępnij Napisano 10 września 2018 Witam. Mam pewien problem otóż, slabnie mi bas przy muzyce w subwooferze Jamo Sub12 przy wyzszej głośności ( potencjometr mniej więcej od 54-55 Onkyo tx 8150) kabel klotz 4m czysta miedź pozłacane porządne wtyki typ rca-rca (sub wejście lfe). I mam pytanie czy to wina kabla bądź też powodem może być ze jest on nowy (koło 1 miesiąca) i słabo wygrzany czy po prostu on tak ma? Zestaw: Amplituner Onkyo tx8150 Fronty Jamo c97 Dac cambridge audio magic 100 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 września 2018 Udostępnij Napisano 10 września 2018 (edytowany) @michu9191, Ci którzy ewentualnie potrafiliby Ci pomóc mogą nie zaglądać do działu akustycznego... Np ja nie potrafię Ci pomóc, ale w tym dziale pisałem już całkiem sporo. Edytowano 10 września 2018 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts