pablo7 Napisano 15 kwietnia 2019 Napisano 15 kwietnia 2019 Witam. Planuję zakup słuchawek. Wstępnie wybrałem sobie Musical Fidelity MF-100. Co o nich sądzicie? Głównie zależy mi na muzyce z komputera. Jakby co to kartę dźwiękową mam SB ZxR... I teraz pytanko: Czy warto dokupić do nich jakiś wzmacniacz słuchawkowy, który byłby podpięty pod komputer? Bo ewentualnie mam kilku letni, standardowy amplituner Yamahy, do którego między innymi jest podpięty także komputer i mógłbym do niego podpiąć słuchawki. Ewentualnie co polecacie ze słuchawek? Chodzi mi praktycznie tylko o muzykę (głównie nowoczesną, elektroniczną), ale musi być też mikrofon. I czy w takiej konfiguracji wystarczy podpiąć słuchawki pod amplituner, czy warto dokupić wzmacniacz słuchawkowy do komputera? Najchętniej wydałbym na słuchawki tak około 500 zł a ewentualnie na wzmacniacz jakieś 250 zł. Jednak z kolei raczej nie chciałbym wydać 750 zł na same słuchawki. Trochę się rozpisałem... Dzięki, proszę o pomoc i pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts