Acedia Napisano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2019 Siemka forumowicze, na wstępie dodam ze jestem zielony w temacie słuchawek dla tego tez pisze post. Szukam słuchawek do kwoty 1500zł, obecnie na oku mam ATH SR9, chciałbym sie upewnic czy to dobry wybór. Będą służyć do słuchania muzyki zarówno jak i w plenerze jak i w domu. Przejrzałem trochę forum nic nie znalazłem moze z racji tego iz jestem lajkonikiem. Z góry dziekuje za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acedia Napisano 26 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2019 (edytowany) 10 minut temu, Janusz Duryn napisał: Acedia, gdzie mieszkasz? Z takim budżetem warto było by udać się do jakiegoś salonu audio i przesłuchać kilku modeli z tego pułapu cenowego. Obecnie jestem na emigracji w uk, w mieście w którym mieszkam ciężko o salony audio tylko sieciowe sklepy a w nich bose, dr. Beat's. Edytowano 26 kwietnia 2019 przez Acedia Błędy ortograficzne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts