Rafał Szafranski Napisano 23 maja 2019 Napisano 23 maja 2019 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Czy ktoś posiada lub jest w stanie zaprojektować parę kolumn podłogowych dwu drożnych z możliwością podłączenia Super Tweetera? Stałem się posiadaczem takiego zestawu Super Tweetera jak na zdjęciach i muszę przyznać, że grają pięknie.Na chwilę obecną są podłączone pod parę kolumn podłogowych jako dodatkowy tweeter ale żeby wydobyć z nich pełnię możliwości postanowiłem zrobić sam parę kolumn przystosowanych do takiego zestawu. W związku z ograniczonym budżetem i po rozmowie w profesjonalnej firmie która zajmuje się produkcją,i modyfikacją kolumn stwierdziłem, że spróbuję sam zrealizować taki projekt. Koszt zrobienia takich kolumn firma zażyczyła sobie około 5-6 tyś. Niestety będą to moje pierwsze kroki w tym temacie i szczerze mówiąc nie wiem od czego zacząć. Wiadomo, najpierw obudowy, dobór odpowiednich głośników itd... Proszę o pomoc. Odpisz, cytując
Recommended Posts