vega Napisano 20 października 2008 Udostępnij Napisano 20 października 2008 Witam, kupiłem amplituner Yamaha rx 497, odtwarzacz cd yamaha 397 i glosniki stereo JBL i z płytki cd gra czysciutko, elegancko. Kompa mam podłączonego pod amplituner i dzwiek jest strasznie rozstrojony, stopy charczą i basy są strasznie suche. Karte dzwiekową mam nową SB X-Fi, (sprawdzalem na starej zintegrowanej, i to samo, tez tak gra). Myslalem ze to kwestia okablowania i kupilem nowe kable ale wciaz to samo. Próbowalem wszelkich ustawien dzwieku w kompie ale nic z tego. Dźwięk z kompa przechodzi przez amplituner i jest okropny, wczesniej przechodzil przez starą więze SONY (ale wkoncu padła) i byl super, nie wiem czego to wina... prosze o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stahura Napisano 20 października 2008 Udostępnij Napisano 20 października 2008 Spróbuj podpiąć pod inne wejścia w amplitunerze - dvd, dtv, vcr i co tam jeszcze jest tylko nie phono. Miałem podobny problem ale na mniejszą skalę z RX-797, na różnych "gniazdkach" różna jakość dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts