Krystian Ant Napisano 13 listopada 2019 Udostępnij Napisano 13 listopada 2019 Witam, Muzyki w samochodzie słucham tylko z oryginalnych cd. Chciałbym jednak nagrać płyte na które znajdą sie moje ulubione utwory z wybranych płyt jednak zalezy mi na dobrej jakosci tych nagrań, takiej jak na CD- Audio. Moje radio samochodowe to Alpine cda9812rb a formaty, które obsługuje: CD-Audio, MP3, WMA Jak wiadomo MP3 czy WMA to stratne formaty, tylko czy jest możliwosc skopiowania formatu CD-Audio na PC i w takiej formie nagrania go na plyte ? Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romanow Napisano 14 lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 lutego 2020 Prawie każdy program do nagrywania umożliwia zgranie płyty w oryginalnym formacie. Zgraj kawałki na dysk i nagraj płytę audio. Proste jak drut i jakość 100% oryginał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts