Kacperek Napisano 17 marca 2020 Udostępnij Napisano 17 marca 2020 Cześć, potrzebuję jakiś tani ale w miarę przyzwoity (brzmieniowo neutralny) pasywny pre do podłączenia DAC do końcówki Arcam 9p (dość przejrzysta). Nic skomplikowanego - 1 wejście i jedno wyjście RCA + potencjometr, np jakaś drabinka w okolicach 100 PLN. Co polecicie? Mogę tez odkupić od kogoś, kto coś takiego zrobił i mu leży w szufladzie. Ewentualnie może mi ktoś pomóc, żeby polutować w Wawie? Wiem, ze to kwadrans roboty ale ostatni raz lutowałem 20 lat temu, poza tym nie mam lutownica a ta pewnie więcej kosztuje niż potek i 4 gniazda + kawałek dobrego drutu razem wzięte. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek Napisano 17 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 marca 2020 Nikt nic? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 marca 2020 Udostępnij Napisano 17 marca 2020 https://www.olx.pl/oferta/pasywka-przedwzmacniacz-alps-27-CID99-IDDUIGS.html Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts