Tabalan Napisano 19 maja 2020 Udostępnij Napisano 19 maja 2020 Cześć, mam problem ze swoim sprzętem audio - wydaje on dziwne stukanie, w załączniku przesyłam nagrania telefonem w bardzo bliskiej odległości od głośnika (nic nie było wówczas odtwarzane). Żaden element toru audio nie był uszkodzony fizycznie/zalany, itp. Szumy zauważyłem nagle, z 2 dni po 2-godzinnym wykładzie przez e-Moodle, gdzie jakość była nie najlepsza i było sporo trzasków w trakcie wykładów. Mój sprzęt: Wzmacniacz: Denon PMA-50 Kolumny: Dali Zensor 3 Kabel: Melodika Gunmetal Próbowałem wybadać do może być wadliwe (wyniki poniżej), wygląda na wzmacniacz. Głośnik P - kabel P - kanał P - szumy Głośnik L - kabel L - kanał L - czysto Głośnik P - kabel L - kanał L - czysto Głośnik L - kabel P - kanał P - szumy Głośnik P - kabel L - kanał P - szumy Głośnik L - kabel P - kanał L - czysto Czy da się coś z tym zrobić czy od razu wysyłać do serwisu producenta? Pozdrawiam, Michał 26.04, 00.10.mp3 29.04, 23.47.mp3 30.04, 00.06.mp3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts