Aveff Napisano 11 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2020 Mam problem natury akustycznej z głośnikami (takimi samymi jak w tytule). Problem polega mianowicie na tym, że nieważne jak ustawie bass (oprócz poziomu ok. 0-14) bass buczy i jest taki brudny i męczący. Chciałbym ustawić te głośniki oraz bass tak aby scena była szeroka a bass głęboki, ciepły ale dokładny. Oh sorry zapomniałem podać specyfikacje X-) Microlab FC-330 zasilanie wyjściowe: 56 W RMS zniekształcenia harmoniczne: 0,3 %; zakres częstotliwości: 35 - 20 000 Hz stosunek sygnału/szumu 80 dB; głośniki średniotonowe: 3 cale średnicy moc znamionowa głośników: 16W subwoofer: 5,25 cala średnicy (technologia X-bass) moc znamionowa subwoofera: 24W wyjście: 2 x RCA wejście 2 x RCA wymiary satelit: 110,5 x 132,5 x 195 mm wymiary subwoofera: 205 x 275 x 250 mm waga produktu netto: 7,8 kg Poniżej przesyłam rysunek mojego, zdjęcie stanowiska odsłuchowego pokoju i wymiary oraz umiejscowienie głośników: Wymiary pokoju to: 3m x 3.20m Zdjęcia to :P Za pomoc bardzo dziękuję i pozdrawiam :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts