Adam Dowgiert Napisano 4 lutego 2021 Udostępnij Napisano 4 lutego 2021 Słuchawki Pioneer se-ms7bt-k sparowałem z komputerem z Win7 przez bluetooth i mam dźwięk tylko w jednej słuchawce, a na drugiej i tak jest bardzo cicho. Na kablu wszystko działa, na telefonie przez bluetooth też wszystko gra jak należy. Jak to rozwiązać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Dowgiert Napisano 8 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 lutego 2021 up Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Dowgiert Napisano 14 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2021 naprawione Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frooyn Napisano 9 marca 2022 Udostępnij Napisano 9 marca 2022 Dnia 14.02.2021 o 22:48, Adam Dowgiert napisał: naprawione Ale jak? Co zrobiłeś - mam analogiczną sytuację z telefonem i tymi słuchawkami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts