rogi Napisano 4 marca 2021 Udostępnij Napisano 4 marca 2021 Hej! Od 2 tygodni posiadaczem słuchawek beyerdynamic dt770 pro 80ohm i jestem z nich zadowolony, jednak chciałbym podkręcić jeszcze ich dźwięk. Muzyke odtwarzam głównie ze spotify/ czasem jakieś FLAC. Jako że jestem totalnym laikiem w tym temacie, na początku doszedłem że potrzebuje do nich DACa i wzmacniacza, lecz potem znalazłem kilka interfejsów audio które wydaje mi się że też spełnią moje wymagania. Rozejrzałem się tylko na rynku interfejsow audio i to są moje propozycje: Focusrite Scarlett Solo 3 Presonus AudioBox USB 96 Presonus Audiobox iTwo Behringer UMC22 Behringer U-Phoria UMC202HD Steinberg UR22C TASCAM US-2x2 Odnośnie DACa to jest teraz dosyć spora promocja na Sound BlasterX G6 (okoła 280zł). Czy konfiguracja DAC+amp/ interface pozwoli również na odtwarzanie muzyki na monitorach? Czy będę mógł za pomocą wcześniej wspomnianego sprzętu odtwarzać również muzyke z gramofonu? Chciałbym się zamknąć w ~500-600zł. Dziękuję z góry z odpowiedzi! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts