geforc Napisano 8 marca 2021 Udostępnij Napisano 8 marca 2021 Witam, Panowie Shure Se215 poszły do mojej Panny i poszukuję czegoś bezprzewodowego dokanałowego. Miałem Haylou GT1 ale ich obsługa to jednak tragedia, dotykowy panel co chwile żyje własnym życiem, parowanie to tragedia NATOMIAST sam dźwięk był dla mnie ok, rzekłbym nawet że grały minimalnie lepiej basowo niż SE215. No właśnie, co polecacie do 100zł? ważne żeby ich obsługa była lepsza niż GT1, żeby były większe, wyglądem mogą być podobne do Airpodsów, żeby było za co złapać. Fajnie jakby miały to pudełko takie do ładowania. Ważna sprawa, muszą mieć BT 5.0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 8 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 marca 2021 Zmiana kwoty bo do 100zł widzę że ciężko, max 200zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorahio Napisano 9 marca 2021 Udostępnij Napisano 9 marca 2021 Xiaomi Earbuds moge polecić do 100zł, mają pudełko do ładowania, grają na poziomie niektórych słuchawek bezprzewodowych z półki cenowej 200-300 , sam byłem zaskoczony jak wiele oferuje za tak niską cene. Jedyne co się nie zgadza z Twoimi oczekiwaniami to to że są dość małe i średnio jest za co złapać. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 marca 2021 mam juz haylou gt1 i chce inne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 10 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 marca 2021 Dobra sam znalazłem 3 modele które są do 200zł i w miarę by mi pasowały: Creative Outlier Sports Sony MDR-XB50BS Samsung U Flex które wg was najlepsze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts