starman5695 Napisano 5 maja 2022 Udostępnij Napisano 5 maja 2022 Cześć, Potrzebuję porady technicznej. Mam kino domowe (ponad 10 lat) Pioneera z DVD Playerem DV-420V. Zaczął szwankować i dałem do naprawy - niestety nie ma już do niego części, bo nie produkują tego modelu. Płyty przeskakują i zawieszają się, ewidentnie laser jest do wymiany. Pytanie, które kieruję do specjalistów brzmi - jaki DVD Player mogę dokupić wymieniając tym samym ten wadliwy, by móc korzystać z odtwarzania płyt CD, których mam sporo ? Dziękuję za każdą odpowiedź. Z poważaniem starman5695 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 maja 2022 Udostępnij Napisano 7 maja 2022 Idź w Blu-ray odtworzy więcej a i pewnie z pena lub dysku filmy Możesz polecieć w b.dobrej jakości . Miałem dv610 zamieniłem na Philips bd7500mk2 z przyzwoitą jak na odtwarzacze blu-ray sekcją analogową. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts