lukluk71 Napisano 10 listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 listopada 2022 Kupię Monitor audio gold 100 5g. Preferowany kolor, heban lub czarny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 listopada 2022 Jednak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 11 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 Dnia 10.11.2022 o 15:51, Piotr Sonido napisał: Jednak? Cały czas chodzą mi po głowie. Jeśli się trafi coś w dobrej cenie to pewnie będą u mnie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur O Napisano 5 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2022 Nadal zainteresowany ? Posiadam z tego roku w kolorze ebony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 6 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2022 14 godzin temu, Artur O napisał: Nadal zainteresowany ? Posiadam z tego roku w kolorze ebony Cześć, Na razie zastanawiam się. Z pewnością przed kupnem, będę chciał jeszcze raz zrobić jakiś test. Ale podaj propozycje cenową i info gdzie do odebrania ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur O Napisano 6 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2022 7 tyś. Warszawa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 9 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 grudnia 2022 Dnia 6.12.2022 o 11:22, Artur O napisał: 7 tyś. Warszawa Dzięki za propozycje, będąc szczerym za niewiele drożej nowe koledzy z branży proponują. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur O Napisano 9 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2022 To napisz ile to jest niewiele ? 😀 Moje są z tego roku, chyba z kwietnia, w kolorze ebony, a i cena przy zdecydowanym kliencie do lekkiej nogocjacji 😀 Nie namawiam, żeby nie było 😀😀😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts