doman911 Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 (edytowany) Cześć, Jestem posiadaczem kolumn JBL LX2005. Szukam subwoofera z tej samej serii LX, dokładnie modelu LX2000. Ciężko jest coś takiego znaleźć na popularnych portalach. Edytowano 11 stycznia 2023 przez doman911 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doman911 Napisano 20 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Znalazłem do kupienia 2 egzemplarze. Czy ktoś z Was ma doświadczenia z tym już dosyć wiekowym subem. Czytałem kilka recenzji i w sumie sam już nie wiem czy warto kupować. Z jednej strony fajnie by było mieć zestaw z jednej serii LX z drugiej chciałbym uzupełnić stereo o dodatkowy bass, którego czasem mi brakuje. Jedni piszą, że ma kopa inni z kolei, że tak średnio z "masowaniem bassem". Myślałem jeszcze nad e150/es150 i pochodnymi, ale zauważyłem sporo ilość uszkodzonych wystawianych na necie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Mam takiego w piwnicy , w małym pomieszczeniu fajnie , w większym za słaby jest Z sentymentu nie chce go sprzedawać poza tym niewiele byłby już wart Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doman911 Napisano 20 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Mam salon z kuchnią o pow. ok. 30 m2. Dałoby to radę zagrać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 14 minut temu, doman911 napisał: Mam salon z kuchnią o pow. ok. 30 m2. Dałoby to radę zagrać? Buczeć będzie , 0 jakości - ten sub fajnie masował w małym pokoju 10-12m^2 , przy 20 już jest problem , podkręcasz volume , i słychać głównie zniekształcenia. Z wyglądu bez maskownicy sub przyjemny , oldskulowy - jest drewno , ale jakościowo to tam 125W rms wzmaka , 35Hz na dole raczej już przy minusie. Lepiej poszukać coś innego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts