bastao21 Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 Witam, interesują mnie słuchawki od Microsoft. Czy jest jakaś różnica między słuchawkami przewodowymi a bezprzewodowymi? Czy różnią się tylko tym że te droższe są beż przewodowe? Czy w dźwięku też jest jakaś różnica? Słuchawki będą używane na xbox, głównie do gry typu Cod https://www.xbox.com/pl-PL/accessories/headsets/xbox-wireless-headset Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastao21 Napisano 7 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 oki dzięki W sumie nie wiem a jakie bys polecil do 300 zl do xboxa ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastao21 Napisano 7 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 Dolby atmos mam wykupione Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts