Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam jak w temacie. Zakupilem sluchawki na allegro z outletu. Ponoc. Niestety wczesniej nie mialem stycznosci z sluchawkami ktore posiadaja funkcje talkthrough lub ANC wiec nie do konca jestem pewien czy te funkcje dzialaja u mnie poprawnie. A wiec gdy slucham muzyki i wlaczam funkcje talk through to sluchawki maksymalnie wyciszaja muzyke ze slychac tylko delikatny poglos i uruchamiaja mikrofon (takie mam ogolnie wrazenie). Czy nie powinno to byc tak ze muzyka jest nadal slyszalna w odpowiednim stopniu a i slychac rozmowce? No i funkcja ANC czyli wyciszanie dzwiekow z zewnatrz. Gdy graja sluchawki nie mam zadnych zastrzezen co do tej funkcji. Nie slychac za wiele z zewnatrz. Ale moim zdaniem ta funkcja zupelnie nie dziala gdy w sluchawkach nic nie leci a chyba ta funkcja rowniez powinna wyciszac gdy sluchawki sa wylaczone? Stad moje pytanie czy dostalem uszkodzone sluchawki? Czy wszystko jest w porzadku? Prosze o opinie uzytkownikow sluchawek JBL. Pozdrawiam