ralfs269 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Obecnie mam 2 pary słuchawek. Do wzmacniacza nam podpięte Sennheiser RS 180, do komputera i telefonu używam B&O H8. Sennheiser w porównaniu do B&O jakościowo wypadają dużo słabiej, za to lubię ich dźwięk i są mega wygodne. B&O są zrobione z super materiałów i bardzo mi się podobają ale chciał bym je zamienić na słuchawki zamknięte. Co kupić w budżecie do 2 tys. Zależy mi żeby były wygodne jak RS 180, ale też żeby były z dobrych materiałów jak H8 no i najważniejsze żeby dobrze grały. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfs269 Napisano 10 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2023 Słuchawki mogą być używane. Podobają mi się Bang & Olufsen H95, Sennheiser Momentum 4 i Focale. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts