Ketsu Ri Napisano 22 kwietnia Udostępnij Napisano 22 kwietnia Cześć! Wydaje mi się, że szukam niemożliwego, bo nie znalazłem żadnego takiego produktu. Poszukuję otwartych lub pół-otwartych słuchawek ze względu na to, że często rozmawiam na discordzie i nienawidzę gdy słuchawki zamknięte wygłuszają mój własny głos. Może to dziwne, ale gdy nie słyszę dobrze swojego głosu to ciężej mi się wysłowić i niepotrzebnie podnoszę swój głos. Problem jest taki, że przyzwyczaiłem się do słuchawek bezprzewodowych i ciężko znowu wrócić mi do kabla. Istnieje wiele takich słuchawek na bluetooth, ale ich opóźnienie powoduje, że granie w gry competetive staje się okropnym doświadczeniem. Aktualnie posiadam Xbox Wireless Headest i pokochałem go za to, że ma możliwość łączenia radiowego z donglem na usb i dzięki temu granie w gry jest jak najbardziej możliwe, a jakość dźwięki po zabawie z EQ jest 'w porządku'. Także... Czy istnieją otwarte lub pół-otwarte słuchawki z taką łącznością? Nie oczekuję w nich mikrofonu. Z góry dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts