ak_andrew Napisano 13 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2009 Witam wszystkich mam dwa głośniki Tonsil'a GDN 30/60/1 wymontowane z Altusów 140.Pomyślałem że mógłbym zbudować z nich jakiś fajny subwooferek.Słyszałem że obudowy izobaryczne to jest dobre rozwiązanie jeżeli chodzi o mały rozmiar obudowy ale nie wiem jak się takie coś oblicza ściągnołem programy do tego ale nie moge ich jakos rozpracowac Mój pokój ma 10m2 i chodzi mi oto żeby to było jak najmniejsze.Proszę o pomoc jakiegoś fachowca a wiem że tu takich nie brakuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 14 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2009 Polecam forum typowo dla DIY .U nas masz niewielkie szanse na odpowiedź na tego typu pytanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAIN PL Napisano 2 maja 2009 Udostępnij Napisano 2 maja 2009 Dokładnie - myślę, że na Elektrodzie łatwiej znajdziesz kogoś w temacie. Powodzenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts