pm525 Napisano 5 września Udostępnij Napisano 5 września Witam.Przestawilem suba i chce zalozyc grill chroniacy glosnik.Dolaczam foty, sub to Velodyne SPL-1000.Grill nie jest od tego suba, ma on otwory na 12 srob, ale nie wiem jaka jest grubosc scianek i nie wiem czy jest jakas elektryka/elektronika w tych miejscach.Wydaje mi sie, ze raczej nie bo na froncie jest wprawdzie wyswiwtlacz i czujnik do pilota, kilka przyciskow, ale po bokach nie powinno byc nic, bo cala reszta jest z tylu.Z drugiej strony wkrety jak wkrece to zawsze beda otwory.Czy moze lepiej uzyc jakiegos kleju?Tylko pytanie czy to utrzyma, bo ciezar to raz, ale mamy jeszcze wibracje.Do tego jak ktos to przypadkiem tracnie to czy to wytrzyma.Grill wazy 763 gramy.Oryginalna maskownica jest zwykla siateczka wiec nie uchroni od mechanicznego uszkodzenia.Moze ktos sie wypowiedziec?Dzieki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 16 października Udostępnij Napisano 16 października Ja bym pomyślał o taśmie dwustronnej. Tylko nie jakiejś super mocnej. W razie czego będzie ją można odkleić od suba jak Ci się ten gril znudzi i przy odrobinie szczęścia nie będzie śladu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts