Skibol Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Panowie, W moje ręce wpadły kolumny, które przeleżały na strychu wiele lat. Wyglądają nietuzinkowo. Ale ktoś przy nich mocno grzebał i teraz nie wiem czy jest to sprzęt, którym lepiej się interesować czy go ulotnić? Gdy zdjąłem maskownice, to ukazała totalna kaszana, ale... w środku są wstawione głośniki heco z lat 70 o oznaczeniach: - głośnik wysokotonowy: HECO NKH 25-173 - głośnik średniotonowy: HECO NKM 38-174 - głośnik basowy: oznaczenia małoczytelne, ale widać CX (200)-(60), średnica 20cm - zwrotnice DUAL 267-280 Mimo niedoskonałości frontów, to z wzmacniaczem saba, grają spoko, z AKAI1050 już nie ma chemii. Moje pytania: - czy to jest coś warte? - czy zwrotnice są lepsze niż te z allegro za "60zł" sztuka? - jeżeli ktoś ma jakieś informacje na temat tych poszczególnych sprzętów, to chętnie przeczytam bo wujek google milczy na temat tego sprzętu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmodronik Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października KTOS WSTAWIL głosniki w kolumny vintage szerokopasmowe pewnie te ktore sa wstawione to mozna zobaczyc na olx pod nazwa nordmende braun grundig , N foto masz jakies oryginaly heco. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts