AkceptujeJezusa Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października (edytowany) Tylko dla fanów ciężkiej muzyki Siemka tworzę moją muzykę taką po trochu chrześcijańską,podgatunek Brutal Death Metal.Teksty będą śpiewane o pamiętniku Admirała Byrda,który jako pierwszy doleciał do Bieguna Południowego na Antarktydzie,i odkrył tam kraine Arani.https://justpaste.it/tajemny-dziennik-admirala-byrda,wklejam jego dziennik dla ciekawskich Oczywiście tyle nie będzie trwać moja muzyka,ale nagram tak żeby było to wszystko było zgodne,z jego pamiętnikiem,zdaje sobie sprawę z tego że to tylko perkusja,użyłem Superior 3.0 który mi wysłał muzyk,i mam nadzieje że będziecie szczerze oceniać mą muzę,i czy tworzyć dalej.Jak każdemu daje tą perkę to buzia się uśmiecha,nie wiem jak wam.Czekam na wasze opinie Edytowano 25 października przez AkceptujeJezusa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts