Marek Sadowski Napisano 29 października Udostępnij Napisano 29 października Witam, Czy istnieją jakieś "niewidzialne" głośniki do montażu w szafce? Widziałem takie głośniki, które można zamontować w karton gipsie, zaszpachlować i pomalować w taki sposób, że nie są w ogóle widoczne. Zastanawiam się czy można je zamontować za płytą meblową lub czy istnieją inne rozwiązania do ukrycia głośników w meblach? Płytę można by na przykład wyfrezować tak, żeby w miejscu głośnika miała tylko kilka mm. Będę miał zabudowę meblową w łazience nad geberitem, aż po sufit i chciałem w blendzie ukryć głośnik, ale tak, żeby był całkowicie niewidoczny lub w najgorszym razie minimalnie widoczny. Nie zależy mi specjalnie na jakości dźwięku, byleby coś tam brzęczało. Zależy mi tylko, żeby źródło dźwięku było ukryte i zamontowane na stałe (w szafce będzie gniazdko, więc jest możliwość podłączenia do prądu). Podłączyłbym w szafce jakieś zwykłe radio z bluetooth, ale z wnętrza szafki pewnie nie wiele będzie słychać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts