Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam wszystkich.Zamowilem dzis w ciemno bez odsluchu sluchawki Mark Levinson No. 5909 w cenie £479 (z £749) i tak mysle, ze moze ktos ma jakas ‚lepsza’ alternatywe w podobnej cenie.Dlaczego zdecydowalem sie na powyzsze nie sluchajac…najwazniejszy powod to taki, ze maja mozliwosc podpiecia do wzmaka kablem a chce ich uzywac glownie do ogladania filmow w nocy i chce miec to na kablu bo czasem bluetooth nie chial sie polaczyc i generalnie mnie to wkurzalo, a kabel zawsze dziala.Dwa ze sa na dobrej przecenie obecnie i trzy mam cale audio w aucie Mark Levinson i mi pasuje dzwiek.Ale wiadomo jak to zakup w ciemno i bez przesluchania innych opcji w podobnej cenie, a jeszcze fakt, ze byly drozsze w przeszlosci, ale wiadomo jak to ze wszystkim jest z czasem przeceniane.Moze ktos poleci cos co warto sprawdzic bo zawsze moge zamowic alternatywe i ktores oddac.Ale koniecznie musza byc jednoczesnie bezprzewodowe jak i miec opcje podpiecia kablem, oraz byc zamkniete zeby przy duzej glosnosci dzwiek nie wychodzil na reszte domu za bardzo.Dzwiek jakiego szukam to cos w stylu kina domowego czyli wykop i duzy dzwiek, bo jak pisalem beda uzywane glownie do filmow.Otwarte sluchawki maialy by lepsza przestrzen ale zdecydowanie odpadaja.Dlugosc zywotnosci na baterii nie ma wiekszego znaczenia.Dzieki za kazda porade.Pozdrawiam.

IMG_9124.png