Aden Napisano 16 marca 2025 Napisano 16 marca 2025 Czy jeśli w moim aucie (A3 8P 2007) mam fabrycznie głośniki tylko na przodzie a chciałbym dołożyć tył + sub ori, to czy jest wogole taka możliwość i jak mogę to zrobić? jestem całkowicie zielony w elektronikę i nie wiem czy będzie trzeba przeciągać nową wiązkę jeśli fabrycznie tych głośników nie było czy powinna już być w boczkach i wystarczy podpiąć głośniki. Bawił się ktoś w takie coś ? proszę o pomoc Odpisz, cytując
agatabuzek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu to może być już nieaktualne, bo minęło trochę czasu, ale może komuś się przyda 😊 w a3 bp 2007 zwykle da się dołożyć tylne głośniki i fabryczny subwoofer, ale zależy, czy twoja wersja auta ma już fabryczne gniazda w boczkach i miejsce na sub. jeśli ich nie ma, trzeba będzie poprowadzić nowe przewody do tylnej części auta, a najlepiej użyć gotowych zestawów adapterów lub wiązek do doposażenia fabrycznego systemu Odpisz, cytując
Recommended Posts