-
Ostatnie posty
-
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
Ten link to mi nic nie pokazuje, tylko tyle że Qobuz kosztuje 10,83 funta miesięcznie. W Aine w porównaniu do Hati Sakit to u mne prawie nie ma żadnego łupnięcia. -
Nie od zawsze, bo kiedyś była prawdziwa cisza - zwłaszcza w nocy. I dlatego sobie słuchamy muzyczki. Don’t do not have total silence – listening to soft music or sounds (called sound therapy) may distract you from the tinnitus do not focus on it, as this can make it worse – hobbies and activities may take your mind off it https://www.nhs.uk/conditions/tinnitus/ Pojęcia nie mam. Mówiąc szczerze, nie pamiętam czy to trzeba specjalnie włączać, czy też liczy cały czas - bo wtedy mógłbyś sprawdzić wstecz.
-
Nie chcę się mądrzyć, ale ,,bzykanie,, w gwarze oznacza coś trochę innego:), a jeszcze rowerem???
-
Przez Artur Brol · Napisano
To nie jest wymyślony problem. Dokładnie pamiętam jak sie to cholerstwo pojawiło. Wpierw w jednym uchu, krótko potem w drugim. Wcześniej sluchalem muzyki klasycznej i tylko muzykę słyszałem, teraz to w spokojniejszych częściach utworów, zamiast ciszy, słyszę ten szum.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy