-
Ostatnie posty
-
Forumowicze! Bardzo prosiłbym Was o pomoc w wyborze dwóch głośników naściennych do sypialni, które miałyby zawisnąć przed łóżkiem zgodnie z rysunkiem w załączniku. Czemu na ścianie? Tak chyba będzie najwygodniej ze względu na układ reszty elementów w pokoju. Między łóżkiem a ścianą nie mam niestety zbyt dużo miejsca, dlatego im płytsze będą kolumny, tym lepiej Zależy mi na odtwarzaniu muzyki przez Bluetooth/Spotify. W tym momencie rozważam kupienie dwóch sztuk Samsung Music Frame (1800zł za parę) i ustawienie ich w stereo, jednak myślę też nad zwykłymi kolumnami pasywnymi i niewielkim amplitunerem (o ile będzie to miało sens). Widziałem, że polecane są np. Heco Ambient 22F/44F, czy Dali Oberon On Wall. Ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z czymś podobnym? Warto będzie dołożyć pewnie 2x więcej do zwykłych kolumn z ampli zamiast pary Music Frame? Oczywiście jestem otwarty na wszelkie propozycje Z góry dziękuję i pozdrawiam!
-
Przez il Dottore · Napisano
Żółte ładne. Robią centralny w serii? -
Przez From Nowhere Crew · Napisano
Myślę że już wszystko wiem, teraz muszę to tylko przełożyć na ustawienie w pomieszczeniu Dziekuje wszystkim za poświęcony czas, jak mnie jeszcze jakieś dziwne pytania najdą, to będę wam zawracał gitarę 😁
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy