-
Ostatnie posty
-
Fajnym rozwiązaniem na start będzie na pewno starszy wzmacniacz Harmana, a do tego Monitor Audio z serii BR6 przykładowo Ewentualnie starsze KEFy z Yamahą. Warto szukać po swojej okolicy, by móc chociaż przez chwilę posłuchać u sprzedawcy
-
Jak masz kanapę pod ścianą to zadne x.y.4. nie wchodzi w grę.
-
Przez Artur Brol · Napisano
Mnie sie takie wycieraczki podobają 😊 Myślałem już o jednym z modeli Technics'a. Moze kiedys, kto wie. -
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
No widzisz a ja nie umiem inaczej u mnie telewizor musi być dość wysoko zawieszony, ale zawsze jest mocno pochylony do przodu. W trzech pokojach tak mam i wszędzie mi tak pasuje. Przeważnie oglądamy tv leżąc i wtedy jest idealnie. To że wisi wyżej ma też dobre strony dla sprzętu do muzy, bo mam na niego dużo miejsca, a i odbicia od pochylonego tv dobrze wpływają na dzwięk. Możliwe że dla mnie tak dobrze bo ja nie wyrośnięty kurdupel jestem. A co do tej wygody to od kiedy wprowadzili Qobuz Connect i odkryłem, że świetnie tym się steruje z poziomu laptopa jako pilota to już jestem w siódmym niebie. Wszystkie fony i tablety co były wcześniej do sterowania powędrowały do szuflady. Tablet czy fon czasem nie chciał mi szybko łączyć z Qobuz Connect, a laptop błyskawicznie i mogę sobie na nim pracować i w każdej chwili przeskoczyć na apkę i robić zmiany. Może ja już nie meloman jestem, a co dopiero o audiofilu mówiąc, ja 99% to słucham tylko zrobionych sobie różnych playlist, nie lubię za bardzo słuchać jednej płyty danego artysty. Nie wiem to mi nie bardzo pasuje i szybko się nudzi.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy