-
Ostatnie posty
-
Panowie, po co się tak spinać? Węgrzy mądrzeją powoli po 14 latach wstawania z kolan z Orbanem. Więc może Polska też potrzebuje jeszcze dwóch kadencji PiSu? Tak czy owak PiS wychodzi na prowadzenia przez nieudolność KO, tak się kończy przekonanie o własnej zaje... fajności. Więc może wyborcy potrzebują czołowego zderzenia ze ścianą twardej ekonomii... Kiedy któregoś dnia nie wpłyną na konto zasiłki (te co to PiS dał). I nagle wszyscy się przekonają, że nie wystarczy napisać ustawy, że od jutra będziemy bogatsi, rozdając sobie pożyczone, a nie wypracowane pieniądze. Idą ciekawe czasy... Nie szykuję popcornu, ale spokojnie obserwuję rozwój sytuacji, licząc na to że zdrowy rozsądek kiedys dojdzie do głosu. Czego Wszystkim życzę... Pozdrawiam.
-
Przez terracan1929 · Napisano
Słuchajcie, mam pytanie. Czy możliwe jest, że po roku eksploatacji, częstego użytkowania (po kilkanaście godzin tygodniowo) wzmacniacz dopiero osiągnął swoje docelowe parametry? Od jakiegoś czasu (ok miesiąc, może dwa), jest zdecydowanie więcej basu, więcej "mięsistego" basu. Granie jest takie bardziej dogłębne, dociążone. Kolumny miałem sporo wcześniej, więc to nie one. To albo wzmacniacz "doszedł", albo coś u mnie we łbie się pozmieniało. -
Przez Sandor Clegane · Napisano
No tak tylko jak ustawie w aplikacji deezer pure audio to potem jak włącze netflixa to też odpali sie pure audio, bo dla amplitunera to jest to samo źródło mimo, że aplikacja inna. W Marantzu właśnie miałem czwarty przycisk (obok stereo, movie itd) pure direct i to było wygodne rozwiązanie. Teraz sobie jeszcze przypomniałem czemu na dekoderze oglądam w stereo mimo, że jest tam opcja dźwięku 5.1. To już w marantzu nie działało jak prawdziwe 5.1, więc podejrzewam, że to ten sam przypadek jaki opisujesz w onkyo. Tyle, że ja w tv to tylko wydarzenia oglądam czasem do kolacji ewentualnie jakiś program dokumentalny, więc mi nie zależy
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy