-
Ostatnie posty
-
Cześć, chciał bym nabyć mój pierwszy w życiu zestaw stereo z gramofonem ponieważ chciał bym trochę poobcować fizycznie z muzyką. Nie wiem jeszcze czy jestem audiofilem ale najzwyczajniej jarają mnie winyle Pomożecie mi ocenić zestaw na który się zdecydowałem? Jeśli coś jest nie tak z zaproponowanym zestawem i w cenie mogę dorwać coś znacznie lepszego to proszę was o wskazówki. Gramofon: Audio-Technica AT-LPW30TK Wzmacniacz: Yamaha A-S201 (tutaj zastanawiam się jeszcze nad amplitunerem żeby móc też włączyć CD czy podłączyć TV bez przejściówek). Możecie coś polecić do 1500 zł? Najważniejsza jest niezawodność. Głośniki: Taga Harmony TAV-807F
-
,,I ładny dlatego jest wybierany,, Piotrze na serio tak myślisz?
-
No to dołożę jeszcze Diapasona Adamantes https://www.olx.pl/d/oferta/diapason-adamantes-iii-unikatowe-monitory-top-CID99-ID12Ps6a.html?srsltid=AfmBOopRxg3nSMi9FhHxr7nz27ZO6_WuURm0EflfQi1Aoad3XKOwawqp Niewiele mnie dzieliło od bycia szczęśliwym posiadaczem modelu V . Wizualnie bajka , ten kawałek drewna robi wrażenie. Dźwiękowo jak dla mnie za dużo detali , przywykłem do spokojniejszego grania. No i scena , baaardzo , baaaardzo szeroka , detale latają w przestrzeni i to mnie trochę rozpraszało. Ale pod Twoje preferencje może to być dobry wybór.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy