-
Ostatnie posty
-
A było tyle gadania, konsultacji społecznych i wuj wie czego jeszcze Program okazał się wielką żenującą kpiną i żadnych dopłat nie będzie, o czym można przeczytać w internetach. Następny w kolejce to haniebny podatek Belki. Każdy rząd obiecywał jego zniesienie lub modyfikacją. Nie dość, że inflacja okrada oszczędności rodaków, to jeszcze rząd swoje dokłada w postaci podatku 19% od marnych odsetek z oszczędności. Trzeba będzie głosować na tę opcję polityczną, która będzie miała w programie dofinansowanie klamotów AUDIO w wysokości 80%
-
Wiem co pisałem i wiem co pisał kaczadupa, zatem nie skomentuję uwagi, że tylko ja wnosiłem zamieszanie. Jakby co mogę przypomnieć screenami.
-
Sinus Audio i H120 do najtańszych nie należą. Poza tym trzeba posłuchać Adam żeby ocenić. Zaproszenie ciągle aktualne jest. Lajkami się nie przejmuj bardziej niż radami, że H to G jest. U jednego zagra, u innego nie. Każdy ma inne warunki i oczekiwania oraz system czy sposób ewaluacji. Jesteś dość mocno wrażliwy na sugestie i krytykę. Zachęcam do większego dystansu życząc owocnej i spokojnej dyskusji. Pozdrawiam. M
-
Aurender, jak Aurender, ale paczki spoko. Nawet z Heglem dają radę.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy