-
Ostatnie posty
-
Witam wszystkich Obecnie posiadam zestaw NAD C399 i Heco Aurora 700. Poszukuje nowych kolumn, które dobrze zgrają się ze wzmacniaczem (nie chce go wymieniać) i będą spełniać poniższe wymagania: - cena za komplet ok. 10000 - 11000zł - nowe - zagrają w każdym aspekcie lepiej niż Heco Aurora 700, będą fajnie "muzykalne", przyjemne w długim odsłuchu, nie męczące - kolor: biały satyna, biały mat - każdy inny kolor odpada - bas: będzie niski, ale dobrze kontrolowany - średnie i wysokie tony: raczej neutralne, niemęczące - muzyka: hip hop, pop/ rock, na pewno nie jazz, blues i pokrewne - metraż ok. 24m2 Przeglądając oferty dostępne w sieci wstępnie wytypowałem (nie słuchałem jeszcze żadnych): - Pylon Diamond 28 mk2 - Monitor Audio Silver 500 7g - B&W 704 S3 - tutaj tylko nie jestem pewny czy ten zestaw nie będzie zbyt analityczny, bez basu, zbyt jasny Pozdrawiam
-
Przez Piotr Sonido · Napisano
To była kwestia ceny. 356 dało się dorwać znacznie taniej. Ja nabyłem swojego w granicach 2000 zł? coś takiego a widzę że teraz używane potrafią być nieznacznie taniej. 375 kosztował 3 razy tyle. Natomiast fakt, że model 356 delikatnie odstawał od całej linii i prezentował inna barwę niż 316/326 i 375. -
Przez Piotr Sonido · Napisano
Yamaha Rn600, Onkyo A50, Arcam SA30, Marantz PM 7000n, Denon PMA900, albo osobny wzmacniacz i odtwarzacz sieciowy.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy