-
Ostatnie posty
-
Jest dla mnie oczywiste, że słyszymy bardzo podobnie. Ale nawet mnie dziwi nieustępliwość z jaką podnosisz ten nasz osobisty gust do rangi prawdy obiektywnej.
-
Przez Jakub Bator · Napisano
Czy przeciętny do grania w stereo? Przez długi czas tak myślałem ale po małych korektach w ustawieniu kolumn, trochę zmianach w konfiguracji to zauważyłem, że o dziwo sobie teraz dobrze radzi - nawet to jego AI nie przeszkadza więc ostatnio nawet go nie wyłączam już nie chcę go wymieniać choć nadal od daaaawna zbieram się do dokupienia końcówki mocy do niego ...ale to inny temat - teraz CD tak, też cały czas myślę czy nie skupić się na tej cds303 chodź też rotel a14 d o mnie przemawia... Jeszcze nie ..dalej myślę 😜 Tak jak wyżej napisałem, rozważam rotela ale raczej cd14mkII bo w sumie to w 80 jak nie 90% RCD1572mk2 - ten sam napęd, dokładnie ta sama płyta główna - sekcja cyfrowa, sekcja analogowa ta sama tylko pozbawiona układów pod wyjścia zbalansowane ( puste miejsca do wlutowania są na płycie ) sekcja zasilająca jest chyba ta sama tylko z innym trafo ( kwadrat zamiast torida ) i pozbawiona dodatkowych linii ( ale one chyba są pod wyjście zbalansowane ), i design z wyświetlaczem inny więc nie wiem czy jest warte dopłacanie 1,5tys kiedy nie będę używał wyjść zbalansowanych - ale tak o cd14mk2 myślę Dzięki za propozycję - poczytam o powyższych propozycjach .. rozumiem, że była by możliwość wypożyczenia jak by mi się któraś z propozycji spodobała ?:)
-
-
Ostatnio poruszane tematy