Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• W jednym głównym systemie mam AP C5 z Naim. Jestem bardzo zadowolony 
    • To co piszesz, wszystko w takim razie wyjaśnia. Na razie około 30m2. Później jeżeli się doczekają, za jakieś 2-3 lata to może być więcej. Zakładam, że będę grał na nich nieco głośniej 🙃. Z takim zamiarem je kupiłem oraz dla przestrzennego dźwięku. Wziąłem wersję bez "plusa" bo tamte są ponoć bardziej analityczne.   No i ciekawość, ciekawość 😆. Ponoć grały w dobrej klasie.
    • @kassyx - gratki. Dobra oferta. Kawał kolumny. Czekamy na opis wrażeń. W jakim metrażu zagrają? Moim zdaniem firma się trochę pogubiła. Ich najnowsze modele są koszmarnie drogie, targetem jest ewidentnie zamożny klient. Wizualnie się wyróżniają, ale czy bronią brzmieniowo? Wg mnie nie. Nie podoba mi się w szczególności zbyt asekuracyjny charakter wysokich tonów i zatracenie największego atutu AP - przestrzenności dźwięku. Zaniedbano też serię podstawową - Classic. Wymagałaby już odświeżenia. Do tego zawirowania z dystrybucją w Polsce. Niby przejął je niedawno Audio Klan. Ale znów - ceny po poprzednich podwyżkach są z kosmosu, a jakiekolwiek negocjacje bardzo ograniczone.
    • W takim razie zostawmy tą bezprzewodowość na ten moment. Wiem że wolę raczej ciemniejsze granie.  co myślicie o połączeniu Yamaha RX-V4A z Indiana Line Tesi 261, 761, albo o Marantz NR1510 z MA Bronze 100 + 150?
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...