-
Ostatnie posty
-
Witam wszystkich, jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o sprzęt audio jak i sam dźwięk, ale chciałbym kupić jakiś zestaw do 700 zł który będzie lepszy niż zwykle głośniki komputerowe do mojego gramofonu Technicsa SL D2 i korzystać z nich do TV. Szukam głośniczków małych jak i niskiego wzmacniacza do 12 cm. Co myślicie o połączeniu głośników Yamaha nx-e400 i wzmacniacza Teac a-h300 bo akurat są w takiej cenie.
-
Przez Grzesiek202 · Napisano
Do tych kolumn? No, ja wolę jednak te "źle" skonstruowane, ale jednak ciągle nie buczące, pukające, ryczące, czy co tam jeszcze, robiące. Lubię BW i hybrydy. Najbardziej mój obecny wzmacniacz. Ale są jeszcze zamaszyście grające Vincenty, jest Unison... może jakiś Denon? Kiedyś slyszalem u mnie PMA 1600. Nie wiem jaki koleżanka ma budżet. Fajnie to grało. @stach_s ktorego Naima Ty mi pożyczyleś wtedy? Też bardzo ciekawe, "miękko grajace"- jak na moje standardy, połączenie. -
Jak dobrze pamiętam to 705 S2 signature ale nie chce mi się sprawdzać ponieważ każdy monitor Bowersa, którego słucham/słuchałem trzyma się tego samego pomysłu na brzmienie. Na Sterophile masz tego potwierdzenie. Ps. Jakie wzmacniacze polecasz ?
-
Cześć najlepiej byłoby odsłuchać kilku opcji Fajnymi rozwiązaniami są m.in. Pylony Pearl, Polk Audio Monitor, czy Magnat Monitor Do tego subwoofer jak przykładowo Magnat Alpha RS12. W razie czego zapraszam do kontaktu, podziałamy
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy