-
Ostatnie posty
-
Przez il Dottore · Napisano
Ale gdzie napisałem, że każdy R2R gra tak samo? Trzeci dzień się wijesz jak piskorz i nie możesz po prostu zacytować. Weź się w końcu przyznaj, że napisałeś bzdury i teraz biedaku nie wiesz jak z tego wybrnąć. -
Wszyscy wiedzą, że masz "dopieszczony" system i dobrze zaadoptowane pomieszczenie. Kilku użytkowników chwaliło opisując subiektywne wrażenia z odsłuchów. Jesteś w szpicy forumowiczów, którzy w pewnym sensie kształtują kierunki uprawiania naszego hobby. W Twoich opiniotwórczych wypowiedziach jest dużo ciekawych informacji, a zatem to nie podpucha tylko zachęta do podzielenia się Twoimi przemyśleniami i doświadczeniami. Wiem, że nie zależy Ci na forumowych oklaskach, prestiżu i tym podobnych profitach i znając Twój trudny charakter będziesz stawiał opór by nie dzielić się czymś co może być narzędziem do krytycznych uwag chociażby do "płaskości Mazowsza", ale Witek z kim chcesz o tym rozmawiać jak nie z Nami Pozdrawiam. M
-
Widzę, że świąteczny nastrój udziela się sporej liczbie forumowiczów 🙂.
-
Nie mam z tym żadnego problemu, ale mam niewielką głowę. HD600 są wygodne, a te jeszcze lepiej wg mnie leżą.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy