-
Ostatnie posty
-
Z mojego mozna ciagnąć lacha i jego foty mogleś wielokrotnie ogladać. Nie ma w nim nic pieknego. Wyglad nie ma dla mnie żadnego znaczenia bo w tym przypadku liczy się tylko dźwięk. Zaznaczam, że jest to osobne pomieszczenie gdzie nie toczy się zycie rodzinne i nikt nie musi ogladać moich fanaberii Wrzucileś fotkę kiedyś. No nie kaz mi szukać. Ta meksykanska. A tak bajdełej, Donald się o Ciebie pytał
-
Przez Artur Brol · Napisano
Nowa linia Arcama AV i końcówki. Audio Note UK’s Oto Integrated Amp -
Cześć Z czym miałeś okazję posłuchać Arii? To o tyle istotne, że Vestie mają dość zaznaczoną i dokładną górę, przez co nie dogadują się najlepiej z jaśniejszymi wzmacniaczami. Do nich najlepiej patrzeć na coś lekko cieplejszego. Popatrzyłbym na pewno na Vincenta SV-500MK. Bardzo przyjemny, ocieplony sprzęt, z przyzwoitą mocą, dobrym basem i ma HDMI ARC. Do tego WiiM Mini i będzie rozsądny komplet W dobrych cenach mamy też Roksana Atessę Streaming Amplifier, Audiolaba 7000A, czy Unisona Unico Primo. Wszystkie lekko ocieplone, w kolejności od najmniej do najbardziej. Roksan i Unison niestety bez HDMI. Gdybyś chciał posłuchać - zapraszam do kontaktu Sprawdzisz kilka opcji i będziesz wiedział, jaki kierunek Ci przypasował.
-
Przez blueguitars80 · Napisano
Jutro (w zasadzie dziś) posłucham QR5 i w ogóle ocenie czy to mój dźwięk... poza tym Pylon Jade i Diamond 30 MKII... zobaczymy
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy