-
Ostatnie posty
-
Przez il Dottore · Napisano
Nie mam możliwości porównania bo ja mam tylko NOS. Ale w sumie zero problemu bo i tak kolumny tną bas na 70Hz, wszystko poniżej idzie z suba a tam pełne DSP. https://rumble.com/v6qm4ds-deep-bass.html -
Przez il Dottore · Napisano
Ja z elektroniki to raczej same starocie - Kombi, Kapitan Nemo, różne stare synthpopy. I sprawdza się OK. Ale u mnie głównie stary rock i folk leci, czasem jazz. Także zupełnie inny repertuar. Havana w porównaniu była mniej szczegółowa. Tu się właśnie ujawnia przewaga dyskretnej drabinki nad starymi chipami. No i przestrzeń. Powietrze, scena, wrażenia 3D. -
Jeśli pytasz o K13 R2R, to w zasadzie nie powinieneś go wyłączać. No może jak jedziesz na wakacje lub inną dłuższą absencję, to możesz wyłączyć. Taki urok przetworników R2R, że dla optymalnej pracy potrzebują wielu godzin by złapać temperaturę i się ustabilizować. Nie ma więc sensu ich wyłączać na co dzień.
-
Ja testując Audio-GD R-28 MK3 jechałem prawie cały czas na OS x8. NOS w moim torze miał za dużo basu. Też nastawiałem się zanim dostałem sprzęt i czytając recenzje, że tylko NOS mnie interesuje
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy