Skocz do zawartości

Lurtz

Uczestnik
  • Zawartość

    5
  • Dołączył

  • Ostatnio

O Lurtz

  • Ranga
    Debiutant
  1. Problem rozwiązany. Wystarczyło wpisać poprawne IP w ustawieniach sieci w Yamaha przy wyłączonym DHCP i hula. Dziękuję wszystkim za pomoc.
  2. Ustawiłem na stronie konfiguracji TP-Link jako klienta pod Sagema, połączyłem go z nim i zachowałem ustawienia, ale po podłączeniu TP-Linka do Yamahy nadal nie łączy się z radiem.
  3. Dzięki, ale jednak wolałbym zrobić tak, żeby było po staremu. Jeśli działało, to musi działać znów, kwestia tylko odpowiedniej konfiguracji. Niestety nie mam doświadczenia w konfiguracji mostków, punktów dostępu itp. Ktoś pomoże?
  4. Tak, ponieważ wcześniej działało bez problemu, jednak po zmianie hasła do routera zamilkło. Łączy się dzięki TL-WA500G i myślę, że tu jest problem, ponieważ nie potrafię skonfigurować punktu dostępowego z odtwarzaczem. Nie mogę nawet się zalogować na stronę konfiguracyjną TL-WA500G, robiłem restart urządzenia przyciskiem z tyłu, ale nie daje to efektu. Strona wyświetla komunikat: Przekroczono limit czasu połączenia. Po kabelku nie próbowałem, bo jest duża odległość między routerem, a odtwarzaczem i nie mam tak długiego kabla, żeby połączyć oba urządzenia. Kablem jest spięty tylko TL-WA500G z odtwarzaczem, a między TL-WA500G a Sagemem jest łączność bezprzewodowa.
  5. Witam wszystkich. Od pewnego czasu męczę się z konfiguracją radia internetowego w Yamaha CD-N500. Klocek ten działa w zestawie z A-S500. Nie mogę uruchomić radia internetowego przez wi-fi. Sprzęt podłączony jest kabelkiem sieciowym do access pointa TP-link TL-WA500G, a ten łączy się z routerem Sagem F@st 2704. Wczoraj zrobiłem upgrade firmware'u CD do wersji 2.06. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
×