Skocz do zawartości

Mikir2

Uczestnik
  • Zawartość

    4
  • Dołączył

  • Ostatnio

O Mikir2

  • Ranga
    Debiutant

Informacje osobiste

  • Lokalizacja
    Łodz
  1. Panowie wszystko się zgadza przełożyłem kable z surr back na surr I wszystko pięknie idzie, jeszcze kombinuje z subwooferem i powinno być wszystko super :), wielkie dzięki za pomoc!
  2. A więc głośnik napewno podłączony prawidłowo, te boczne głośniki u mnie w onkyo są oznaczone jakoś zone 1 i zone 2 przy kalibracji to widzę, tylny prawy zaczął działać nie łączy jeszcze lewy tylny i sub sprawdzałem połączenie idzie wszytko tak jak być powinno, poźniej postaram się wysłać zdjęcie tyłu amp :). Wielkie dzięki!
  3. Głośniki mam podpięte pod surr back left i surr back right oczywiście, 5.1, amp szczerze mówiąc wątpię żeby był uszkodzony bo przejalem go po członku rodziny, jedyne co to stał przez jakiś dwa lata zawiniety w plastikowa folie, może to być kwestia kurzu np? Pozdrawiam
  4. Witam, na początku chciałem się również przywitać bo jestem nowy na forum :). W tematyce audio jestem kompletnie ciemny absolutnie się na tym nie znam i dopiero zaczynam przygodę z audio. Na starcie posiadam problem jaki podałem w tytule, głośniki przednie tannoy merkury m1 grają ładnie tak samo jak centralny jednak tył i sub nie działają w ogóle, sprawdzałem kable głośnikowe są ok, tak samo jak i kolumny, kiedy włączam kalibracje z mikrofonem przednie 3 głośniki działają a tył milczy, może jest ktoś w stanie podpowiedzieć co może być przyczyną albo co zmienić w ustawieniach? Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam Mikolaj.
×