Skocz do zawartości

Mufcore

Uczestnik
  • Zawartość

    25
  • Dołączył

  • Ostatnio

Informacje osobiste

  • Lokalizacja
    Polska

Ostatnio na profilu byli

Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.

  1. Ja od siebie dodam ze efekt już jest po zmianie tych małych traf na robione przez 4Pietro4 i tu myśle z Hammondami już by tak oczywisto nie było, a jednak taniej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
  2. Mariusz błąd się może zdarzyć każdemu i dlatego kilka osób jak zerknie to może coś jeszcze wypatrzy. Ja mówię że kawał dobrej roboty i tak wykonany
  3. No cóż Mariusz - powiem Ci że kawał dobrej roboty - ja już się na PCB piszę jak będziesz robił
  4. Potwierdzam, żadnych problemów z przydźwięków ani brumem nie ma. Cisza w kolumnach aż się czasem można zdziwić po włączeniu muzyki. Jednakże jakby się udało Mariusz to można pomyśleć aby zasilacz dać na osobnej PCB, będzie bardziej modułowo i lepiej do kombinacji w obudowie. Zauważyłem te dobroć przy skladaniu PSE gdzie właśnie zasilacz jest osobno. Ja bym na PCB umieścił od początku przełącznik wyboru trybu pracy lamp, przynajmniej UL i Trioda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
  5. Super trzymam kciuki. Może od razu kilka usprawnień To Mariusz pomysl może od razu nad możliwością zmiany trybów już na samej PCB. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
  6. Pan Piotr zrobi do każdej konstrukcji i wg różnych wytycznych i upodobań - wystarczy z nim porozmawiać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  7. A słyszałeś go albo znasz go - jeżeli tak to można zaryzykować. Jeżeli nie to Ja bym wolał coś z naszej rodzimej pewnej produkcji - za te pieniądze masz pożądane tracą od 4Pietro4 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  8. Witajcie Koledzy chciałbym się poradzić bo mam pewien kłopot i nie mogę sobie poradzić. Nabyłem na chińskim portalu klona ear384 tak z ciekawości i poskładałem go na elementach prawie tych co dał chińczyk. Układ wstał od pierwszego i problemów z uruchomieniem nie było, brumu nie ma, lekki szum ale, i tu pojawia się pewien problem bo po podłączeniu muzyki jest ona jak to ująć co najmniej dziwna, są słyszalne dość mocne zniekształcenia i gra bardzo dziwnie nieczysto, przyznam że nie wiem jak to opisać ale mam porównanie z drugim pre na którym muzyka gra normalnie. Może komuś coś przyjdzie na myśl i podpowie, dodam że lampy wsadzone nowe, a napięcia naniosłem na obraz - żarzenie 12,6 ustawione idealnie
  9. Oj znam to znam to, ja tez nie potrafie wytrzymać dłużej niż tydzień bez grzebania. Ja się przymierzam do zmiany rezystorów na lepsze i sparowane ale to powoli i pewnie potem tez trafa. Selektor mam zewnętrzny wiec tu nie kombinuje. Ostatnio wymieniłem przewody wewnątrz i potencjometr na drabinkę i powiem ze słychać różnice. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  10. Kurczę kusisz ale nie będę rozkręcał [emoji6] Tu zdjęcie jeszcze z etapu składania. Trafa to LO i Pietro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
×
×
  • Utwórz nowe...