Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'problem z voltami.'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • AUDIO
    • Stereo
    • Kino Domowe
    • Technika lampowa i analogowa
    • Kluby - Sprzęt znanych marek
    • Audiofile dyskutują
    • Nasze testy
    • Niezbędne audiofilskie dodatki, czyli kable i inne akcesoria
    • Słuchawki i wzmacniacze słuchawkowe
    • Akustyka
    • PC-Audio / iPhone / iPod / głośniki bezprzewodowe / DJ i nagłośnienie imprez
    • Od radio do audio w samochodzie
    • DIY, czyli Do It Yourself oraz serwis i modyfikacje sprzętu
    • Artykuły
    • Co się dzieje na mieście, czyli prezentacje sprzętu audio
  • MUZYKA i FILM
    • Koncerty na żywo, audycje radiowe i telewizyjne
    • (Najczęściej) dobre realizacje i nagrania
    • Gatunki muzyczne
    • Wykonawcy
    • Refleksje melomana
    • Dobre kino, czyli co oglądają audiofile
  • GIEŁDA
    • Kupię
    • Sprzedam
    • Zamienię/Inne
  • KOMENTARZE, OPINIE
    • Nic o nas bez Was
    • Rozmowy (nie)kontrolowane

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


O mnie


Lokalizacja

Znaleziono 1 wynik

  1. Takumar

    SUBWOOFER

    Witam posiadam subwoofer yamaha YST FSW150. Problem polega na tym ze jest to wersja japonska 100v 45w. Teraz tak..... converter hm przewaznie sa na 110v wersje amerykanskie i bucza jak holera , ok sa 100v drozsze ale sa , ale tylko online drogo i niewiem czy nie byczy tez. Co robic? Czy jest mozliwe do wykonania niewiem ee wymienic zasilacz czy transformator czy co tam w srodku zeby mozna normalnie wlaczac do sieci 220v i normalnie uzytkowac ten sprzet, bo juz sam niewiem co robic...
×
×
  • Utwórz nowe...