Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:07 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:07 Dnia 25.04.2025 o 10:14, Arek83 napisał: Dwie rzeczy które mi tam nie odpowiadają dlatego się zastanawiam 1. przyzwyczaiłem się do Heosa 2. brakuje mi doadtkowych dwóch wyjść na kolumny, na drugą strefę na taras, bo też zasilam je z amplitunera. A lepszy jakby co Arcam AVR5 czy Anthem MRX 540? Anthem jest 5 kanałowy i jest głośniejszy. Ale 5 faktyczne nie ma obsługi drugiej strefy. Może faktycznie NAD w takim przypadku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek83 Napisano wczoraj o 10:23 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 10:23 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Anthem jest 5 kanałowy i jest głośniejszy. Ale 5 faktyczne nie ma obsługi drugiej strefy. Może faktycznie NAD w takim przypadku. No tez właśnie ostatnio zwróciłem większą uwagę na NAD. Zastanawiam się tylko czy będzie faktycznie lepiej niż np Denon X6700 lub nawet denon X8500 czy jednak to już podobna jakość. Do Denona mam przyzwyczajenie i większe zaufanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu To fajne amplitunery. Ale jakośc raczej nie idzie proporcjonalnie do jakości. 8500 nie zrobił jakiegoś kolosalnego wrażenia. Może wówczas dobrą opcją jest 4800 z końcówkami mocy? Osobiscie lubię brzmienie Arcama sam zbierałem na wersję 11 ale mi to kiepsko idzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek83 Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: To fajne amplitunery. Ale jakośc raczej nie idzie proporcjonalnie do jakości. 8500 nie zrobił jakiegoś kolosalnego wrażenia. Może wówczas dobrą opcją jest 4800 z końcówkami mocy? Osobiscie lubię brzmienie Arcama sam zbierałem na wersję 11 ale mi to kiepsko idzie. też brałem pod uwagę wersję x4800 + Atoll AM100, ale ciekaw jestem czy ktoś robił porównanie taki zestaw kontra Denon X6700 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts