Maciej Kosciuk Napisano 14 kwietnia Udostępnij Napisano 14 kwietnia (edytowany) Witam, Na sprzedaż posiadam bardzo porządny zestaw stereo, który osobiście komponowałem prawie dwa lata wymieniając każdy kompontent po kilka razy dopóki nie uzyskałem pożądanego efektu. W skład zestawu wchodzi: - Kolumny Zoller Temptation z ręcznie wykonanym fornirem - Wzmacniacz Electrocompaniet ECI 5 MK1 - DAC Topping D70s MQA - Streamer Raspberry Pi 4 z aplikacją Volumio - Listwa Taga Harmony PF-600 - Zasilacz liniowy Nostromo do Streamera - Przewód głośnikowy MBAudio Blueline - Przewód RCA MBAudio Aurora - Przewód USB Wireworld Chroma 8 C2AB - Przewód zasilający listwy Wireworld Stratus 7 1.5m - Przewód zasilający wzmacniacza Wireworld Stratus 7 1.5m - Przewód zasilający DAC Wireworld Aurora 7 3m Pozdrawiam u zapraszam do kontaktu i odsłuchów. Tel. 579016225 Sprzedaję ponieważ zmieniam miejsce zamieszkania, gdzie na taki sprzęt nie będzie warunków i miejsca. Odbiór tylko osobisty, Wrocław (Jagodno) Cena 19000, do negocjacji Mam problem z wrzuceniem zdjęć więc przesyłam link do drive'a: https://drive.google.com/drive/folders/1y4Mc2-p1_luAp0LS0_vtt_uV7JWJYOcY?usp=sharing Edytowano 14 kwietnia przez Maciej Kosciuk Próbuje dodać zdjęcia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts