Maniek3008 Napisano Wtorek o 19:28 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:28 (edytowany) Mam takie pytanko. Podczas słuchania muzyki na moich Heco Aurora 700 podłogowych. Jak gra głośniej muzyka tak na 50/60 procent i zatrzymam muzykę ale przełączę na kolejny utwór słychać taki dźwięk krótki chwilowy i jest to moment jakby głośniki wracały z wychylenia czy to normalne ? Edytowano Wtorek o 19:30 przez Maniek3008 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sundin997 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 22 godziny temu, Maniek3008 napisał: Mam takie pytanko. Podczas słuchania muzyki na moich Heco Aurora 700 podłogowych. Jak gra głośniej muzyka tak na 50/60 procent i zatrzymam muzykę ale przełączę na kolejny utwór słychać taki dźwięk krótki chwilowy i jest to moment jakby głośniki wracały z wychylenia czy to normalne ? Miałem te kolumny,u mnie nie było takich objawów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekA Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Też nie miałem z tymi kolumnami żadnych kłopotów. Nie wydawały żadnych niepokojących dźwięków przy przełączaniu utworów. Może faktycznie na zaciskach głośnikowaych wzmacniacza jekieś napięcie stałe się pojawia. Trzeba by zmierzyć woltomierzem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts