Daniel Ps Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Mam prośbę do was zakupiłem arcam jak wyżej tzn avr 11. Przesiadłem się z Yamaha rx v6a tam wszystko było dla mnie zrozumiale przez Music cast. Tu mam problem żeby uruchomić radio z pilota albo internetowe nie wiem jak to poustawiać. Podobnie nie jestem do końca zaznajomiony z tymi trybami co powinno być włączone przy oglądaniu czego. Radia chyba się ustawia przez aplikację Music Life i przez nią mogę jakoś włączyć ale z pilota już nie działa. Szukałem instrukcji w j.polskim jednak nie znalazłem (z wyjątkiem samego podłączenia) czy mógłby ktoś poprowadzić jak to wszystko ustawić? Czy to przez inny program czy przez laptopa ? Jakie ustawienia najlepiej zachować przy filmach przy muzyce jakie ustawienia dać ? Będę wdzięczny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Powiem Ci że to za dużo pisania na forum jednak Skąd jesteś? Gdzie go kupiłeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Ps Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W sklepie we Wrocławiu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts